Game Info sponsor:

Wenst iedereen een prettige wedstrijd!

Ga naar ICON geneesmiddelenonderzoek en kijk hoe jij kan helpen!Bezoek de ICON-website

VS

vrijdag 29-04-2022

Donar vs Filou Oostende
20:00, MartiniPlaza

Donar advert section
Voorwoord

Les jeux sont faits

We staan aan de vooravond van de laatste wedstrijd in de cross-border fase: die is begonnen in en tegen (Filou) Oostende en zal eindigen tegen deze zelfde ploeg in Groningen. Filou is nog steeds heel goed, maar Donar is inmiddels ook beter geworden. 
Mooi natuurlijk drie wedstrijden op rij winnen: resp. Mechelen, Antwerpen en Mons moesten buigen voor Donar en dat is wel een enorme opsteker!  

Het Franse commentaar bij de laatste wedstrijd tegen Mons was mooi: magnifique, supèèèèèr, ai,ai c’est compliqué pour Mons! Maar ooh la laaaa, die livestream toch als het spannend wordt….
De Franse namen van de spelers waren ook prachtig: Edi’sonne, Willi’amsz, Ee’geekezéé, Kaa’viene. Het klonk een beetje als op het Songfestival: en de winnaar is….. Les Pays Bas, douze points!
Voor de stand in de cross-borderfase maakt deze wedstrijd niet meer uit, de kaarten zijn geschud, les jeux sont faits. Maar de tweede plek voor de Nederlandse play-offs ligt nog steeds binnen handbereik, daarom toch nog even wat tactische aanwijzingen: 

‘De basis is de bal zo snel mogelijk onder controle te brengen, zodat je meer tijd hebt om te kijken.Tactiek is niet je man uitschakelen of zo. Nee, het is weten waar je mee bezig bent. Je speelt het met je hoofd, want de bal is sneller dan de benen. Als je op balbezit speelt, hoef je niet te verdedigen want er is maar één bal. Als je de bal hebt kunnen zij niet scoren. Zonder de bal kan je niet winnen. Je moet schieten, anders kan je niet scoren. Als je sneller wilt spelen kun je wel harder lopen, maar in wezen bepaalt de bal de snelheid van het spel. Als ik iets eerder begin te lopen dan een ander, lijk ik sneller. Je moet een gat voor je laten vallen en er zelf in lopen. De bal is een essentieel onderdeel van het spel. Als je één punt meer maakt dan de ander, heb je gewonnen.’
En tenslotte: ‘Je gaat het pas zien als je het doorhebt. Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.’

Met dank aan Johan Cruijff, die nu 75 zou zijn geworden. Geen basketballer, maar zijn tips  blijven goud waard.  

Dus mannen, nog even vol gas! 

Annemieke van der Klei
Live statistieken:
Zodra de wedstrijd is begonnen vind je via onderstaande opties de live-statistieken en livestreams voor de wedstrijd.
Kijk live via DonarTV!
Donar advert section
Uitgelicht

Donar vs. Filou Oostende

13 reasons why. Boeiende maar ook wat trieste Netflix-serie. Wie de serie kent, weet wat ik bedoel. En wie de serie niet kent heeft bij deze een kijktip om de tijd te doden na het basketbalseizoen. Geen Netflix? Dan maar even googelen en dan weet je ook waar de serie over gaat. Maar wees gerust: je hoeft de serie niet te kennen om dit stuk te kunnen volgen. De serie mag dan iets triests hebben en ik ga daar ook helemaal niet grappig over doen, de serie heeft mij wel geïnspireerd. En omdat ik een positivo ben, wordt dit een positief stuk. Met maar liefst 13 redenen om de wedstrijd van Donar tegen Oostende te bezoeken. 13 reasons why dus. 

Reason 1: Oostende is een topclub
Prijzen genoeg gehaald aan de Belgische westkust. Wat te denken van 22 landskampioenschappen, 20 bekers en 11 supercups! En ook dit jaar gaat het weer goed in de badplaats. Fier bovenaan de ranglijst en al zeker van de eerste plaats. En de ploeg haalde dit jaar de achtste finales van de Champions League. De Europese competitie waar Donar ook ieder jaar naar lonkt. 

Reason 2: Donar heeft wat goed te maken
De cross-border fase van de BNXT-league begon voor Donar met een uitwedstrijd tegen Oostende. In het Belgische werd op 6 maart duidelijk verloren met 98 – 74. Tijd om wat goed maken! Zolang gevoelens van revanche niet verblinden, kunnen ze een uitstekende motivator zijn. En we weten inmiddels dat een gemotiveerd Donar tot veel in staat is. Dat bleek afgelopen zaterdag ook maar weer eens. En als Donar dan ook niet weer zoals op die zesde maart in de foutenlast komt….. 

Reason 3: Den Bosch, Leiden……
Daarmee zijn de twee Nederlandse clubs genoemd die tot nu toe van Oostende wisten te winnen. En Donar heeft van zowel Den Bosch als van Leiden al eens gewonnen dit seizoen. Op 21 januari van dit jaar met 69 – 71 in en van Leiden en recent op 20 maart met 76 – 71 in een zinderende finalewedstrijd om de Basketball Cup van Den Bosch in onze eigen Plaza. Dat leverde weer een prijs op in onze prijzenkast. Al met al: het trio Nederlandse clubs dat dit seizoen Oostende aan de zegekar wist te binden zou maar zo eens aangevuld kunnen worden met Groningen. 

Reason 4: De assistent coach
De naam van een van beide assistent coaches van Oostende is niet het meest interessante. Wel het geslacht. Gaëlle Bouzin is namelijk, heel bijzonder, een vrouw! Mannelijke coaches in het vrouwenbasketbal zijn daarentegen niet ongewoon. Net als vrouwelijke coaches in het vrouwenbasketbal. Niemand gaat mij wijsmaken dat dit komt omdat vrouwen genetisch minder verstand van basketbal hebben dan mannen. Of juist meer. Gevalletje ongelijke behandeling dus. Behalve bij Oostende. Ooit zullen we in Groningen op zoek moeten naar een nieuwe coach. Wat zou het mooi zijn als Donar dan als eerste club in Nederland een vrouwelijk hoofdcoach zou hebben en daarmee ook nog eens succesvol zou zijn. Ik geloof er in ieder geval in. Ook hierin ben ik positief. 

Reason 5: De plaats voor de play-offs
De wedstrijd tussen Donar en Oostende is voor beiden de laatste voordat de play-offs beginnen. Voor Oostende is er niks meer te winnen. Zoals gezegd is de eerste plaats voor hen veilig. Voor Donar ligt het iets anders. Als Donar van Oostende wint en Den Bosch verliest van Mons, gaan we Den Bosch voorbij op de ranglijst. In dat geval zijn we de eerste ronde in de play-offs vrij en hebben we in de twee ronde het thuisvoordeel. De wedstrijd tegen Oostende is dus alles behalve een formaliteit voor Donar. Wees ervan verzekerd dat onze mannen er alles aan zullen doen de wedstrijd van Oostende te winnen.  

Reason 6: Filoustreken
Sponsor van Oostende is bierbrouwer Filou. De rijke Belgische biercultuur kent heel wat streekbieren. Eén daarvan is Filou. In de regio van Izegem – waar Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck is gevestigd – wordt iemand die graag streken uithaalt een ‘filou’ genoemd. Ook in het Frans gebruikt men dit woord om aan te geven dat iemand een deugniet is. Ondeugend, maar nooit met kwade bedoelingen. Een goede grap kunnen we in het Noorden natuurlijk waarderen. Maar we weten dat wie het laatst lacht, het best lacht. 

Reason 7: Levi Randolph
Speler met het hoogste gemiddeld aantal punten bij Oostende is Levi Randolph. Deze 1.98 meter lange shooting guard gooit er gemiddeld 16.1 in. Daarbij schiet hij zijn driepunters tegen bijna 49%. Randolph is kandidaat voor de titel van MVP in de BNXT-league. Niet zonder reden. 

Reason 8: Haris Bratanovic
Beste rebounder bij Oostende is de 2.08 lange center Haris Bratanovic. Deze Belg van 21 jaar genoot zijn basketbalopleiding bij Barcelona. In april 2020 tekende hij een overeenkomst voor vijf jaar met BC Oostende. Gemiddeld haalt hij 5.9 misgeschoten ballen per wedstrijd uit de lucht. Daarnaast is hij met een gemiddelde van 0.9 ook nog eens hun beste shotblokker. 

Reason 9: Keye van der Vuurst de Vries
Daar heb je er weer een: een Nederlander in Belgische dienst. Met Van der Vuurst (ik schrijf zijn naam voor het gemak maar even niet voluit) hebben ze kennelijk een goede keus gemaakt getuige zijn gemiddelde van 6.4 assists per wedstrijd. En dan ook nog eens bijna acht punten per wedstrijd maken. Topper dus deze point guard. 

Reason 10: Phillip Booth III
Weer iemand met een bijzondere achternaam, deze 1.88 meter lange Amerikaanse guard. Tweede man voor wat betreft aantal scores met een gemiddelde van 13.6. En met iets meer dan drie assists per wedstrijd ook iemand waarvan we het nodige mogen verwachten. 

Reason 11: De rest….. en teambasketbal
Basketbal is een teamsport. Dat hebben ze ook in Oostende goed begrepen. Liefst 11 spelers halen gemiddeld meer dan 15 minuten per wedstrijd! Bij Donar ligt dat met 11 spelers met een gemiddelde speeltijd boven de 18 minuten zelfs nog hoger. Nu is het wel zo dat deze cijfers beïnvloed zijn door blessures waar beide ploegen mee te maken hebben gehad. Maar toch…. En ter ondersteuning: van de 96 punten die Oostende afgelopen zaterdag tegen Rotterdam maakte, werden er 38 door wisselspelers gemaakt. De bank van Donar deed het nog beter met maar liefst 50 van de 83 punten! Trouwens, dat ik slechts vier spelers van Oostende bij naam noemde zegt niets over de rest. Met deze heel brede banken zou het maar eens een avondje stevig doorwisselen kunnen worden. Ik hou ervan. 

Reason 12: Spektakel
Een avondje Donar is nooit saai. Daar wil je natuurlijk bij zijn. Basketbal, muziek, cheerleaders en uiteraard ons eigen Donar. Allemaal ingrediënten voor een avondje spektakel. En zeg nou zelf: waar kun je een vrijdagavond nu beter doorbrengen dan in de MartiniPlaza?! 

Reason 13: Jij
De wedstrijd tegen Oostende is laatste wedstrijd voor de play-offs en er staat wat op het spel. Prima gelegenheid voor jou dus om je met al die andere fans op te warmen voor die play-offs. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we Donar naar de overwinning toeschreeuwen. Als dat lukt, zijn we met elkaar klaar voor de play-offs. 

Dertien redenen om te gaan dus. En ik ben daarbij vast niet volledig geweest, maar dat was ook niet de bedoeling. Voel je daarom vrij om mijn lijst aan te vullen met jouw redenen om er tegen Oostende bij te zijn. 

Prettige wedstrijd, 

Derk Jan Janse
Donar advert section
Teamroster

Donar Groningen

Foto Justinas Ramanauskas
1

Justinas Ramanauskas

Point Guard
22 jaar (21/09/2000)
193 cm - Litouws
Foto Theo John
11

Theo John

Forward/ Center
25 jaar (25/08/1998)
206 cm - Amerikaans
Foto John Meeks
12

John Meeks

Small Forward
0 jaar (16/03/2023)
197 cm - Amerikaans
Foto David Gabrovsek
13

David Gabrovsek

Power Forward
29 jaar (18/09/1994)
204 cm - Sloveens
Foto Jordy Kuiper
18

Jordy Kuiper

Power Forward
28 jaar (02/06/1995)
203 cm - Nederlands
Foto Lars Jung
23

Lars Jung

Point Guard
18 jaar (02/01/2005)
190 cm - Nederlands
Foto Dakota Quinn
44

Dakota Quinn

Center
26 jaar (02/01/1997)
206 cm - Amerikaans
Foto Sam van Oostrum
77

Sam van Oostrum

Point Guard
24 jaar (14/12/1998)
197 cm - Nederlands
Foto Karolis Babusis

Karolis Babusis

jaar ()
cm -
Foto Sander Hollanders
7

Sander Hollanders

Shooting Guard
22 jaar (13/09/2001)
1.94 cm - Nederlands
Foto Kjeld Zuidema
32

Kjeld Zuidema

Forward
22 jaar (21/06/2001)
194 cm - Nederlands
Foto Andrej Štimac

Andrej Štimac

Hoofdcoach
44 jaar (31/03/1979)
cm - Kroatië
Foto Kevin Verhulst

Kevin Verhulst

Assistent Coach
38 jaar (25/11/1984)
cm - Belgisch
Foto Hans Besselink

Hans Besselink

Teammanager
69 jaar (27/12/1953)
cm - Nederlands
Foto Meindert van Veen

Meindert van Veen

Adviseur
72 jaar (06/12/1950)
cm - Nederlands

Donar advert section

Filou Oostende

 • # Naam Geboren Land Lengte Positie Vorige club
 • 1 Demitrius Conger 29 - 05 - 1990 USA 1.98 Shooting Guard / Small Forward
 • 2 Levi Randolph 10 - 03 - 1992 USA 1.98 Shooting Guard / Small Forward
 • 4 Simon Buysse 25 - 08 - 1997 BEL 1.98 Forward
 • 5 Phillip Booth III 31 - 12 - 1995 USA 1.88 Guard / Shooting Guard
 • 6 Keye van der Vuurst De Vries 29 - 12 - 2001 NLD 1.91 Point Guard
 • 9 Salim Kediambiko 06 - 03 - 2001 BEL 1.95 Guard / Forward
 • 14 Servaas Buysschaert 19 - 03 - 1999 BEL 2.04 Power Forward
 • 16 Haris Bratanovic 20 - 04 - 2001 BEL 2.08 Center
 • 17 Xander Pintelon 10 - 01 - 2003 BEL 2.08 Power Forward
 • 18 Mikael Jantunen 20 - 04 - 2000 FIN 2.03 Foward
 • 20 Dusan Djordjevic 29 - 03 - 1983 BEL 1.93 Point Guard
 • 30 Pierre-Antoine 16 - 04 - 1991 BEL 2.01 Power Forward
 • 35 Amida Brimah 11 - 02 - 1994 GHA 2.08 Center
 • 44 Brandon McCoy 11 - 06 - 1998 USA 2.13 Center
 • 89 Oliver Troisfontaines 26 - 10 - 1989 BEL 1.96 Forward
 • Dario Gjergja Coach
 • Thierry Declercq Assistent Coach
 • Gaelle Bouzin Assistent Coach
Donar advert section
Wedstrijdschema
THUIS
Logo Donar VS Logo Groene Uilen
1
1
3
4
3
zaterdag 21-08-2021
18:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Bakken Bears
8
5
9
2
zondag 29-08-2021
14:00 uur Vejlby-Risskov Hallen, Aarhus, Denemarken
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Telenet Giants Antwerp
9
5
8
6
zondag 05-09-2021
16:00 uur MartiniPlaza (Open Dag)
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Leicester Riders
7
0
5
9
vrijdag 10-09-2021
19:30 uur Wildervanckhal, Veendam
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Leicester Riders
9
0
7
2
zondag 12-09-2021
14:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Landstede Hammers
7
9
7
7
zondag 19-09-2021
14:00 uur Landstede sportcentrum
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
8
1
8
0
vrijdag 24-09-2021
20:00 uur Het Kalverdijkje
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Apollo Amsterdam
9
6
6
0
zondag 26-09-2021
14:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Swans Gmunden
8
0
5
3
woensdag 29-09-2021
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo SL Benfica
7
3
8
1
vrijdag 01-10-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo The Hague Royals
5
2
9
1
woensdag 06-10-2021
20:00 uur Sportcampus Zuiderpark
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Landstede Hammers
6
7
6
9
zaterdag 09-10-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo London Lions
6
0
7
9
woensdag 13-10-2021
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Den Helder Suns
7
8
8
8
zaterdag 16-10-2021
19:30 uur Sporthal Sportlaan
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Medi Bayreuth
6
4
7
1
dinsdag 19-10-2021
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
6
2
6
8
zaterdag 23-10-2021
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Kapfenberg Bulls
8
5
8
9
woensdag 27-10-2021
19:00 uur Kapfenberg
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Landstede Hammers
6
3
7
5
zondag 31-10-2021
14:00 uur Landstede sportcentrum
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo London Lions
8
5
6
7
woensdag 03-11-2021
21:00 uur Copper Box Arena
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Kapfenberg Bulls
8
5
5
9
woensdag 17-11-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Yoast United
8
1
8
7
zondag 05-12-2021
15:00 uur Sportcentrum de Schaapskooi
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Basketbal Academie Limburg
8
3
4
0
woensdag 08-12-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo CobraNova
5
7
1
0
3
zaterdag 11-12-2021
14:00 uur Forum Kwadraat, Voorburg
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Feyenoord Basketbal
8
4
7
5
dinsdag 14-12-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Zorg en Zekerheid Leiden
6
3
9
2
zondag 19-12-2021
14:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Yoast United
8
4
8
5
woensdag 22-12-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo The Hague Royals
8
5
5
8
zondag 09-01-2022
14:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Apollo Amsterdam
0
2
0
woensdag 12-01-2022
20:00 uur Apollohal, Amsterdam
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Landstede Hammers
7
3
8
5
zondag 16-01-2022
14:00 uur Landstede sportcentrum
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Zorg en Zekerheid Leiden
6
9
7
1
zaterdag 22-01-2022
20:00 uur Vijf Meihal, Leiden
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Feyenoord Basketbal
7
9
9
3
woensdag 26-01-2022
19:45 uur Topsportcentrum Rotterdam
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
1
0
0
8
7
zaterdag 29-01-2022
19:00 uur De Maaspoort, Den Bosch
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Landstede Hammers
7
1
7
9
dinsdag 01-02-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
9
1
5
8
donderdag 10-02-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
7
0
8
0
zondag 13-02-2022
16:00 uur Het Kalverdijkje
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
8
0
6
9
woensdag 16-02-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Den Helder Suns
9
3
5
2
zaterdag 19-02-2022
19:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Filou Oostende
9
8
7
4
zondag 06-03-2022
15:00 uur Versluys|dôme
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Belfius Mons Hainaut
8
1
7
5
woensdag 16-03-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
7
6
7
1
zondag 20-03-2022
15:00 uur BEKERFINALE in MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Telenet Giants Antwerp
9
3
9
5
zondag 27-03-2022
15:00 uur Lotto Arena, Antwerpen
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Kangoeroes Basket Mechelen
8
6
6
1
woensdag 30-03-2022
20:30 uur Sporthal Winketkaai, Mechelen
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Stella Artois Leuven Bears
6
8
7
2
zaterdag 02-04-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Stella Artois Leuven Bears
8
8
8
3
zaterdag 09-04-2022
20:30 uur SportOase Philipssite, Leuven
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Kangoeroes Basket Mechelen
7
1
6
6
vrijdag 15-04-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Telenet Giants Antwerp
8
1
7
5
dinsdag 19-04-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Belfius Mons Hainaut
7
4
8
3
zaterdag 23-04-2022
20:30 uur Mons Arena, Mons
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Filou Oostende
7
0
8
7
vrijdag 29-04-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
6
9
7
2
dinsdag 03-05-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
6
2
9
9
donderdag 05-05-2022
20:00 uur Het Kalverdijkje
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
9
9
8
2
zaterdag 07-05-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
7
7
6
5
dinsdag 10-05-2022
20:00 uur De Maaspoort, Den Bosch
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
6
7
7
3
donderdag 12-05-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
8
1
7
2
zaterdag 14-05-2022
20:00 uur De Maaspoort, Den Bosch
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Hubo Limburg United
7
0
7
8
vrijdag 20-05-2022
20:00 uur Sporthal Alverberg, Hasselt
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Hubo Limburg United
1
1
0
8
8
dinsdag 24-05-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Telenet Giants Antwerp
9
7
6
3
zaterdag 28-05-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Telenet Giants Antwerp
1
0
2
8
8
maandag 30-05-2022
20:00 uur Lotto Arena, Antwerpen
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Kangoeroes Basket Mechelen
8
4
8
6
woensdag 01-06-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Kangoeroes Basket Mechelen
8
5
8
9
vrijdag 03-06-2022
20:00 uur Sporthal Winketkaai, Mechelen
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
6
8
6
8
zondag 05-06-2022
15:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
1
0
0
1
0
1
dinsdag 07-06-2022
20:00 uur De Maaspoort, Den Bosch
LEES VERSLAG
Donar advert section
Donar advert section
Competitiestand

STAND DUTCH BASKETBALL LEAGUE

Donar advert section
Donar advert section
Donar advert section
Donar advert section
Programmaboekjes 2021 - 2022

Nieuws

2022-06-11 Zorg & Zekerheid Leiden vs. Donar

2022-06-09 Donar vs. Zorg & Zekerheid Leiden

2022-06-07 Heroes Den Bosch vs. Donar

2022-06-05 Donar vs. Heroes Den Bosch

2022-06-03 Kangoeroes Basket Mechelen vs. Mechelen

2022-06-01 Donar vs. Kangoeroes Basket Mechelen

2022-05-30 Telenet Giants Antwerp vs. Donar

2022-05-28 Donar vs. Telenet Giants Antwerp

2022-05-24 Donar vs. Hubo Limburg United

2022-05-20 Hubo Limburg United vs. Donar

2022-05-14 Heroes Den Bosch vs. Donar

2022-05-12 Donar vs. Heroes Den Bosch

2022-05-10 Heroes Den Bosch vs. Donar

2022-05-07 Donar vs. Aris Leeuwarden

2022-05-05 Aris Leeuwarden vs. Donar

2022-05-03 Donar vs. Aris Leeuwarden

2022-04-29 Donar vs. Filou Oostende

2022-04-23 Belfius Mons-Hainaut vs. Donar

2022-04-19 Donar vs. Telenet Giants Antwerp

2022-04-15 Donar vs. Kangoeroes Basket Mechelen

Leuven Bears vs. Donar

Donar vs. Leuven Bears

Kangoeroes Basket Mechelen vs. Donar

2022-03-27 Telenet Giants Antwerp vs. Donar

2022-03-20 Donar vs. Heroes Den Bosch

2022-03-13 Donar vs. Belfius Mons-Hainaut

2022-03-06 Filou Oostende vs. Donar

Donar vs. Den Helder Suns

2022-02-16 Donar vs. Aris Leeuwarden

2022-02-13 Aris Leeuwarden vs. Donar

2022-02-10 Donar vs. Aris Leeuwarden

2022-02-01 Donar vs. Landstede Hammers

2022-01-29 Heroes Den Bosch vs. Donar

2022-01-26 Feyenoord Basketbal vs. Donar

2022-01-22 ZZ Leiden vs. Donar

2022-01-20 Basketbal Academie Limburg vs. Donar

2021-01-16 Landstede Hammers vs. Donar

2022-01-12 Apollo Amsterdam vs. Apollo

2022-01-09 Donar vs The Hague Royals

2021-12-22 Donar vs. Yoast United

2021-12-19 Donar vs. ZZ Leiden

2021-12-14 Donar vs Feyenoord Basketbal

2021-12-11 CobraNova vs. Donar

2021-12-08 Donar vs. Basketbal Academie Limburg

2021-12-05 Yoast United vs. Donar

2021-11-17 Donar vs. Kapfenberg Bulls

2021-11-10 Medi Bayreuth vs. Donar

2021-11-3 London Lions vs. Donar

2021-10-07 Donar vs. Landstede Hammers

2021-10-27 Kapfenberg Bulls vs. Donar

2021-10-23 Donar vs. Heroes Den Bosch

2021-10-19 Donar vs. Medi Bayreuth

Den Helder Suns vs. Donar

2021-10-13 Donar vs. London Lions

2021-10-07 Donar vs. Landstede Hammers

2021-10-06 The Hague Royals vs Donar

2021-10-01 Donar vs. SL Benfica

2021-09-29 Donar vs. Winnaar KK Kumanovo/Swans Gmunden

2021-09-26 Donar vs. Apollo Amsterdam

2021-09-24 Aris Leeuwarden vs. Donar

2021-09-19 Landstede Hammers vs. Donar

2021-09-12 Donar vs. Leicester Riders

2021-09-05 Donar vs Antwerp Giants

2021-08-28 Bakken Bears vs Donar

2021-08-21 Donar vs Groene Uilen

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS