Game Info sponsor:

Wenst iedereen een prettige wedstrijd!

Ga naar ICON geneesmiddelenonderzoek en kijk hoe jij kan helpen!Bezoek de ICON-website

VS

donderdag 09-06-2022

Donar vs Zorg en Zekerheid Leiden
20:00, MartiniPlaza

Donar advert section
image
Voorwoord

Met Lucky Luke naar de finale!

Zou de laatste wedstrijd dan in Den Bosch zijn? Afscheid van de spelers zonder overwinning? En dan zomaar opeens iedereen naar huis met ‘net-niet’ en alles als een nachtkaars uit? Maar er was hoop. ‘Anyways, I am not ready to go home yet’, liet Donte Thomas eerder al weten 

Zoals Braal bij de vorige wedstrijd (die gelijk eindigde)nog zei: ‘Je moet iets belangrijk gaan vinden wat eigenlijk niet zo belangrijk is’, hadden de Heroes kennelijk dus genoeg aan uitsluitend het kampioenschap in de Nederlandse competitie.  
Ondanks de sponsoring door Betfirst van de BNXT is het maar goed dat ik mijn geld niet had ingezet, anders was ik dat al veel vaker kwijt geweest. Elke keer liep het heel anders, dik winnen maar ook dik verliezen was heel onvoorspelbaar.
De vorige thuiswedstrijd had Donar inderdaad vleugels gegeven, de meegereisde supporters naar Den Bosch zorgden voor de laatste broodnodige ondersteuning. ‘The fight was keeping us alive’ zei coach Otten. 

Niks geen Belgisch onderonsje aan de eindstreep dus, met een door Leiden uitgeschakeld Oostende wordt het zelfs een Nederlands onderonsje.
Wat een spanning en wat een sensatie, wat een superwedstrijd was dit. Puntje-puntje, beide ploegen aan elkaar gewaagd en ook nu weer een beslissing in de allerlaatste minuten. Met klamme handen, kromme tenen en klapperende knieën zaten de thuisfans op de bank te nagelbijten. Vooral dat éne puntje aan het eind…… 

In de finale! Wie had dat nog durven hopen, op al die momenten dat het niet zo lekker liep? Maar het team had het beste voor het laatst bewaard, en wat is er lekkerder dan winnen in het huis van de tegenstander? Alle spelers lieten het beste van zichzelf zien, waarbij een ontketende Lucky Luke als een getergd dier de basket bestormde en nu de heldenrol op zich nam. Evenveel punten (31) als Worthy de Jong trouwens, in de andere wedstrijd. 

Bij de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen hoort ook het laatste voorwoord op deze plek. Ik wil hierbij iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan het Programmaboekje: Bert ten Oever, Cor Eenkema en Sarah Euwema voor de mooie interviews (straks nog terug te vinden op de startpagina van de site), Geert Jan Darwinkel en Derk Jan Janse voor hun uitgebreide en informatieve rubriek Uitgelicht en Erica Middel voor haar voorbeschouwingen bij de uitwedstrijden (waarbij zij soms eerst nog snel een wedstrijdverslag moest schrijven). De tijd was soms kort door de vele wedstrijden en er zit best veel werk in de voorbereiding en uitwerking. Mijn welgemeende complimenten aan eenieder. 

Ik hoop op nog twee hele mooie wedstrijden. Hoewel ik nog steeds geen geld inzet, weet ik inmiddels dat wonderen gewoon bestaan. Je moet er alleen in geloven. Laten we vooral genieten en het team waanzinnig aanmoedigen bij deze laatste thuiswedstrijd. Wat het ook wordt, we maken er een feestje van! 

 

Annemieke van der Klei
Live statistieken:
Zodra de wedstrijd is begonnen vind je via onderstaande opties de live-statistieken en livestreams voor de wedstrijd.
Kijk live via DonarTV!
Donar advert section
Uitgelicht

De Finale: Donar - ZZ leiden

Je vraag je af hoe ze ’t toch doen, die basketballers van ons. Om de twee dagen een wedstrijd tot het gaatje, van alles of niets, van de dood of de gladiolen. Voor mij als toeschouwer is het al nauwelijks vol te houden, laat staan voor de mannen van Matthew Otten. Ik heb het nou al een paar keer gedacht. Wat? Moeten ze vanavond alweer!? Terwijl ik als couch potato nauwelijks was bijgekomen van hun vorige krachtsexplosie. 

Je kunt de basketballers van Donar trouwens van alles en nog wat aanwrijven, maar gebrek aan mentale veerkracht hoort daar zeker niet bij. Potverdorie, hoe vaak zijn onze jongens nou al niet teruggekomen vanuit een positie dat je er nog maar nauwelijks een cent voor durfde te geven. Toch zeker een keer of vijf de voorbije weken. Al spande die Houdini-act van vorige week in Mechelen natuurlijk de kroon. Ik krijg nóg kippenvel als ik er aan denk. 

Het gevolg was een Final Four met niet minder dan drie Nederlandse ploegen. Wie dat een paar maanden geleden had durven voorspellen, was opgehaald met een busje. Ik hoor het de Belgen nóg zeggen na die eerste cross-borderronde, die met 10-0 in Belgisch voordeel was geëindigd: Die BNXT League was een fout. Hadden we nóóit aan moeten beginnen. Die Ollanders zijn duidelijk een maatje te klein voor ons Belgen. 

Dachten ze. En, laten we eerlijk zijn: veel Nederlanders dachten dat ook. Maar zo onlogisch kan basketbal zijn. De objectieve basketbalfan zal vóór de halve finales ook Oostende en Den Bosch als finalisten hebben getipt. De sterkste ploegen van hun land, getuige de pas verworven titels. Nou, mooi niet dus. ZZ Leiden en Donar spotten met alle wetten, en mogen het donderdag en zaterdag onderling gaan uitmaken. 

À propos, over mentale veerkracht gesproken. Wat dacht je van onze Leidse vrienden? Op zondag 29 mei verloren ze in eigen huis in game 5 van de finale de titel tegen Heroes. Dat was al een klap in het gezicht van heb ik jouw daar. Vervolgens gingen ze een paar dagen later tegen Leuven met een verschil van maar liefst veertien punten de bietenbrug op. Da’s gedaan, dacht een ieder die wel eens eerder een sportwedstrijd had gezien. Bijkans iedereen dacht dat het aanvankelijk oppermachtige Leiden was geknakt, en dat het seizoen als de spreekwoordelijke nachtkaars uitging. Immers: géén titel, géén beker, en nu ook al een voortijdig einde in de BNXT League… 

Maar daar dacht Leiden, en dan vooral Worthy de Jong, dus even anders over. In de terugwedstrijd werd Leuven met liefst 81-59 vermorzeld. De Jong, die vond dat-ie in de kampioensserie tegen Den Bosch te weinig minuten had gekregen van coach Geert Hammink, tekende voor 24 punten, 10 rebounds en 4 assists. Een bijna net zo indrukwekkende prestatie als die van Thomas Koenis tegen Mechelen (24 punten (11/11), 12 rebounds en 5 assists). Bijna hè, bijna. Maar vlak ze dus niet uit, dat ZZ Leiden. Maar maak ze ook weer niet té groot. Dat dat niet nodig is, heeft Heroes Den Bosch een paar weken geleden wel laten zien. 

Dan nog even over de prijs die zaterdag wacht, die BNXT Trofee. Her en der lees ik dat die wordt beschouwd als bijvangst, als een troostprijs. Dat het in Nederland (en België) toch vooral gaat om de landstitel en dat de BNXT-beker, of -schaal, in de hiërarchie nog lager staat dan de beker. 

Ik kan het hier alleen maar hartgrondig mee oneens zijn. Ook ik had vooraf m’n twijfels bij de BNXT League en vroeg me af hoe interessant potjes tegen de Leuvens, Monsen en Mechelens van deze wereld nou helemaal konden zijn. Nou, ik heb genoten tot en met. Ik vind het een aanwinst. En als de Donar-spelers zaterdag met die Cup in hun knuisten staan, dan is dat wat mij betreft een hele échte prijs. Want wát een road to the final is het geweest. Limburg United. Antwerp Giants. Kangoeroes Mechelen. Heroes Den Bosch. Als daar straks ZZ Leiden ook nog ‘ns bijkomt, dan is dat me toch een rijtje om de vingers bij af te likken, of niet dan? 

En laten we niet vergeten: toen de eerste Super Bowl werd gespeeld, was daar ook nog geen hond in geïnteresseerd. Terwijl Super Bowl-winnaars sindsdien nooit meer voor hun eten hoeven te betalen. Ik bedoel er maar mee te zeggen: nog even en iedereen wil die BNXT-cup ooit één keer in z’n leven gewonnen hebben. Laat Donar dan maar de eerste zijn die ‘m pakt. 

 

Geert Jan Darwinkel
Donar advert section
Teamroster

Donar Groningen

Foto Justinas Ramanauskas
1

Justinas Ramanauskas

Point Guard
23 jaar (21/09/2000)
193 cm - Litouws
Foto Sander Hollanders
7

Sander Hollanders

Shooting Guard
22 jaar (13/09/2001)
1.94 cm - Nederlands
Foto Theo John
11

Theo John

Forward/ Center
25 jaar (25/08/1998)
206 cm - Amerikaans
Foto John Meeks
12

John Meeks

Small Forward
0 jaar (16/03/2023)
197 cm - Amerikaans
Foto David Gabrovsek
13

David Gabrovsek

Power Forward
29 jaar (18/09/1994)
204 cm - Sloveens
Foto Jordy Kuiper
18

Jordy Kuiper

Power Forward
28 jaar (02/06/1995)
203 cm - Nederlands
Foto Lars Jung
23

Lars Jung

Point Guard
18 jaar (02/01/2005)
190 cm - Nederlands
Foto Kjeld Zuidema
32

Kjeld Zuidema

Forward
22 jaar (21/06/2001)
194 cm - Nederlands
Foto Dakota Quinn
44

Dakota Quinn

Center
26 jaar (02/01/1997)
206 cm - Amerikaans
Foto Sam van Oostrum
77

Sam van Oostrum

Point Guard
24 jaar (14/12/1998)
197 cm - Nederlands
Foto Karolis Babusis
99

Karolis Babusis

Shooting Guard
23 jaar (09/03/2000)
190 cm - Litouws
Foto Stefan Hendriks

Stefan Hendriks

32 jaar (18/12/1990)
cm - Nederlands
Foto Andrej Štimac

Andrej Štimac

Hoofdcoach
44 jaar (31/03/1979)
cm - Kroatië
Foto Hans Besselink

Hans Besselink

Teammanager
69 jaar (27/12/1953)
cm - Nederlands

Donar advert section

Zorg en Zekerheid Leiden

 • # Naam Geboren Land Lengte Positie Vorige club
 • 0 Arunas Mikalauskas 14 - 09 - 1997 LTU 204 Forward
 • 2 Maarten Bouwknecht 14 - 12 - 1994 NLD 185 Shooting Guard
 • 3 Asbjorn Midtgaard 20 - 09 - 1997 DNK 213 Center
 • 4 Jamayro de Windt 17 - 04 - 2001 NLD 182 Guard
 • 5 Marijn Ververs 17 - 09 - 1998 NLD 194 Guard
 • 6 Worthy de Jong 14 - 03 - 1988 NLD 194 Guard
 • 7 Einaras Tubutis 04 - 11 - 1998 LTU 207 Forward/Center
 • 9 Quincy Tjon Affo 13 - 08 - 2000 NLD 203 Forward
 • 10 Mees van 't Hoff 27 - 04 - 2001 NLD 208 Center
 • 11 Kevin Jonathan 24 - 07 - 2002 NLD 198 Forward
 • 12 Jhonathan Dunn 17 - 02 - 1998 USA 193 Small Forward
 • 13 Luuk van Bree 24 - 12 - 1996 NLD 203 Forward
 • Geert Hammink NLD HOOFDCOACH
 • Martin Houwaard NLD ASSISTENT-COACH
Donar advert section
Wedstrijdschema
THUIS
Logo Donar VS Logo Groene Uilen
1
1
3
4
3
zaterdag 21-08-2021
18:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Bakken Bears
8
5
9
2
zondag 29-08-2021
14:00 uur Vejlby-Risskov Hallen, Aarhus, Denemarken
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Telenet Giants Antwerp
9
5
8
6
zondag 05-09-2021
16:00 uur MartiniPlaza (Open Dag)
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Leicester Riders
7
0
5
9
vrijdag 10-09-2021
19:30 uur Wildervanckhal, Veendam
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Leicester Riders
9
0
7
2
zondag 12-09-2021
14:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Landstede Hammers
7
9
7
7
zondag 19-09-2021
14:00 uur Landstede sportcentrum
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
8
1
8
0
vrijdag 24-09-2021
20:00 uur Het Kalverdijkje
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Apollo Amsterdam
9
6
6
0
zondag 26-09-2021
14:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Swans Gmunden
8
0
5
3
woensdag 29-09-2021
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo SL Benfica
7
3
8
1
vrijdag 01-10-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo The Hague Royals
5
2
9
1
woensdag 06-10-2021
20:00 uur Sportcampus Zuiderpark
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Landstede Hammers
6
7
6
9
zaterdag 09-10-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo London Lions
6
0
7
9
woensdag 13-10-2021
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Den Helder Suns
7
8
8
8
zaterdag 16-10-2021
19:30 uur Sporthal Sportlaan
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Medi Bayreuth
6
4
7
1
dinsdag 19-10-2021
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
6
2
6
8
zaterdag 23-10-2021
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Kapfenberg Bulls
8
5
8
9
woensdag 27-10-2021
19:00 uur Kapfenberg
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Landstede Hammers
6
3
7
5
zondag 31-10-2021
14:00 uur Landstede sportcentrum
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo London Lions
8
5
6
7
woensdag 03-11-2021
21:00 uur Copper Box Arena
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Kapfenberg Bulls
8
5
5
9
woensdag 17-11-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Yoast United
8
1
8
7
zondag 05-12-2021
15:00 uur Sportcentrum de Schaapskooi
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Basketbal Academie Limburg
8
3
4
0
woensdag 08-12-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo CobraNova
5
7
1
0
3
zaterdag 11-12-2021
14:00 uur Forum Kwadraat, Voorburg
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Feyenoord Basketbal
8
4
7
5
dinsdag 14-12-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Zorg en Zekerheid Leiden
6
3
9
2
zondag 19-12-2021
14:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Yoast United
8
4
8
5
woensdag 22-12-2021
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo The Hague Royals
8
5
5
8
zondag 09-01-2022
14:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Apollo Amsterdam
0
2
0
woensdag 12-01-2022
20:00 uur Apollohal, Amsterdam
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Landstede Hammers
7
3
8
5
zondag 16-01-2022
14:00 uur Landstede sportcentrum
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Zorg en Zekerheid Leiden
6
9
7
1
zaterdag 22-01-2022
20:00 uur Vijf Meihal, Leiden
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Feyenoord Basketbal
7
9
9
3
woensdag 26-01-2022
19:45 uur Topsportcentrum Rotterdam
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
1
0
0
8
7
zaterdag 29-01-2022
19:00 uur De Maaspoort, Den Bosch
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Landstede Hammers
7
1
7
9
dinsdag 01-02-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
9
1
5
8
donderdag 10-02-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
7
0
8
0
zondag 13-02-2022
16:00 uur Het Kalverdijkje
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
8
0
6
9
woensdag 16-02-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Den Helder Suns
9
3
5
2
zaterdag 19-02-2022
19:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Filou Oostende
9
8
7
4
zondag 06-03-2022
15:00 uur Versluys|dôme
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Belfius Mons Hainaut
8
1
7
5
woensdag 16-03-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
7
6
7
1
zondag 20-03-2022
15:00 uur BEKERFINALE in MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Telenet Giants Antwerp
9
3
9
5
zondag 27-03-2022
15:00 uur Lotto Arena, Antwerpen
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Kangoeroes Basket Mechelen
8
6
6
1
woensdag 30-03-2022
20:30 uur Sporthal Winketkaai, Mechelen
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Stella Artois Leuven Bears
6
8
7
2
zaterdag 02-04-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Stella Artois Leuven Bears
8
8
8
3
zaterdag 09-04-2022
20:30 uur SportOase Philipssite, Leuven
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Kangoeroes Basket Mechelen
7
1
6
6
vrijdag 15-04-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Telenet Giants Antwerp
8
1
7
5
dinsdag 19-04-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Belfius Mons Hainaut
7
4
8
3
zaterdag 23-04-2022
20:30 uur Mons Arena, Mons
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Filou Oostende
7
0
8
7
vrijdag 29-04-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
6
9
7
2
dinsdag 03-05-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
6
2
9
9
donderdag 05-05-2022
20:00 uur Het Kalverdijkje
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Aris Leeuwarden
9
9
8
2
zaterdag 07-05-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
7
7
6
5
dinsdag 10-05-2022
20:00 uur De Maaspoort, Den Bosch
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
6
7
7
3
donderdag 12-05-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
8
1
7
2
zaterdag 14-05-2022
20:00 uur De Maaspoort, Den Bosch
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Hubo Limburg United
7
0
7
8
vrijdag 20-05-2022
20:00 uur Sporthal Alverberg, Hasselt
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Hubo Limburg United
1
1
0
8
8
dinsdag 24-05-2022
19:30 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Telenet Giants Antwerp
9
7
6
3
zaterdag 28-05-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Telenet Giants Antwerp
1
0
2
8
8
maandag 30-05-2022
20:00 uur Lotto Arena, Antwerpen
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Kangoeroes Basket Mechelen
8
4
8
6
woensdag 01-06-2022
20:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Kangoeroes Basket Mechelen
8
5
8
9
vrijdag 03-06-2022
20:00 uur Sporthal Winketkaai, Mechelen
LEES VERSLAG
THUIS
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
6
8
6
8
zondag 05-06-2022
15:00 uur MartiniPlaza
LEES VERSLAG
UIT
Logo Donar VS Logo Heroes Den Bosch
1
0
0
1
0
1
dinsdag 07-06-2022
20:00 uur De Maaspoort, Den Bosch
LEES VERSLAG
Donar advert section
Donar advert section
Donar advert section
Donar advert section
Donar advert section
Donar advert section
Programmaboekjes 2021 - 2022

Nieuws

2022-06-11 Zorg & Zekerheid Leiden vs. Donar

2022-06-09 Donar vs. Zorg & Zekerheid Leiden

2022-06-07 Heroes Den Bosch vs. Donar

2022-06-05 Donar vs. Heroes Den Bosch

2022-06-03 Kangoeroes Basket Mechelen vs. Mechelen

2022-06-01 Donar vs. Kangoeroes Basket Mechelen

2022-05-30 Telenet Giants Antwerp vs. Donar

2022-05-28 Donar vs. Telenet Giants Antwerp

2022-05-24 Donar vs. Hubo Limburg United

2022-05-20 Hubo Limburg United vs. Donar

2022-05-14 Heroes Den Bosch vs. Donar

2022-05-12 Donar vs. Heroes Den Bosch

2022-05-10 Heroes Den Bosch vs. Donar

2022-05-07 Donar vs. Aris Leeuwarden

2022-05-05 Aris Leeuwarden vs. Donar

2022-05-03 Donar vs. Aris Leeuwarden

2022-04-29 Donar vs. Filou Oostende

2022-04-23 Belfius Mons-Hainaut vs. Donar

2022-04-19 Donar vs. Telenet Giants Antwerp

2022-04-15 Donar vs. Kangoeroes Basket Mechelen

Leuven Bears vs. Donar

Donar vs. Leuven Bears

Kangoeroes Basket Mechelen vs. Donar

2022-03-27 Telenet Giants Antwerp vs. Donar

2022-03-20 Donar vs. Heroes Den Bosch

2022-03-13 Donar vs. Belfius Mons-Hainaut

2022-03-06 Filou Oostende vs. Donar

Donar vs. Den Helder Suns

2022-02-16 Donar vs. Aris Leeuwarden

2022-02-13 Aris Leeuwarden vs. Donar

2022-02-10 Donar vs. Aris Leeuwarden

2022-02-01 Donar vs. Landstede Hammers

2022-01-29 Heroes Den Bosch vs. Donar

2022-01-26 Feyenoord Basketbal vs. Donar

2022-01-22 ZZ Leiden vs. Donar

2022-01-20 Basketbal Academie Limburg vs. Donar

2021-01-16 Landstede Hammers vs. Donar

2022-01-12 Apollo Amsterdam vs. Apollo

2022-01-09 Donar vs The Hague Royals

2021-12-22 Donar vs. Yoast United

2021-12-19 Donar vs. ZZ Leiden

2021-12-14 Donar vs Feyenoord Basketbal

2021-12-11 CobraNova vs. Donar

2021-12-08 Donar vs. Basketbal Academie Limburg

2021-12-05 Yoast United vs. Donar

2021-11-17 Donar vs. Kapfenberg Bulls

2021-11-10 Medi Bayreuth vs. Donar

2021-11-3 London Lions vs. Donar

2021-10-07 Donar vs. Landstede Hammers

2021-10-27 Kapfenberg Bulls vs. Donar

2021-10-23 Donar vs. Heroes Den Bosch

2021-10-19 Donar vs. Medi Bayreuth

Den Helder Suns vs. Donar

2021-10-13 Donar vs. London Lions

2021-10-07 Donar vs. Landstede Hammers

2021-10-06 The Hague Royals vs Donar

2021-10-01 Donar vs. SL Benfica

2021-09-29 Donar vs. Winnaar KK Kumanovo/Swans Gmunden

2021-09-26 Donar vs. Apollo Amsterdam

2021-09-24 Aris Leeuwarden vs. Donar

2021-09-19 Landstede Hammers vs. Donar

2021-09-12 Donar vs. Leicester Riders

2021-09-05 Donar vs Antwerp Giants

2021-08-28 Bakken Bears vs Donar

2021-08-21 Donar vs Groene Uilen

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS