Donar fanshop logo

Productcategorieën

Over de fanshop

De Donar Fanshop is een van de mooiste basketbal-fanshops van Europa. De shop  is te vinden in de ontvangsthal van MartiniPlaza en is een uur voor en na de thuiswedstrijden van Donar geopend. Het assortiment is zeer uitgebreid en met regelmaat worden er nieuwe artikelen aan toegevoegd.

Onze Fanshop beschikt over een geheel nieuwe kledinglijn van Macron, de kledingpartner van Donar. Het betreft een compleet concept, waarbij de look en feel van de shop, de kledingcollectie en de merchandise artikelen zijn ontwikkeld door Blue Bridge BV. Het artwork is in nauwe samenwerking met Studio Paraat tot stand gekomen.

De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten en bestaat onder meer uit T-shirts, hoodies, sweatshirts, sweatpants, spelersshirts en shorts in gave prints met de echte Donar kleuren Navy, Royal Blue en White. De kinderkleding is uitgevoerd met de unieke Thunderprint. Ook zijn er natuurlijk allerlei leuke gadgets als armbandjes, sleutelhangers, keycords, vaantjes, fanshawls, caps, tassen en nog veel meer!

Wil je de hele collectie bekijken of meer informatie over de producten? Kom dan snel langs in de Donar Fanshop en nu zijn de Donar artikelen dus ook in deze Donar webshop te bestellen.

Retourbeleid

Ben je niet tevreden of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 30 dagen omruilen of retourneren in de winkel (met uitsluiting van gepersonaliseerde artikelen).

Kies je ervoor om de goederen retour te sturen, dan zijn de kosten van het terugsturen en de kosten van het evt. nieuw te sturen artikel voor jou. 

Let op: voor het terugsturen van goederen neem je contact op via mail: fanshop@donar.nl 

Retourvoorwaarden:

  • Het artikel moet onbeschadigd zijn.
  • De aangehechte labels en het prijskaartje van Macron en Donar Fanshop moeten intact zijn.
  • Het artikel is in ongedragen, ongewassen en in ongebruikte staat
  • Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geruild of teruggestuurd worden.

Terugbetaling:

Het volledige aankoopbedrag van de producten exl. verzendkosten wordt in de Fanshop terugbetaald, dan wel direct teruggestort op je rekeningnummer. 

Omruilen

Als je een product wilt ruilen voor een andere maat of kleur, doen we dat het liefst in de winkel. Dat is toch het makkelijkst. En brengt minder kosten met zich mee voor jou. Bovendien kunnen we je nog even adviseren.