Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 17 28 8 32
Uit 24 24 24 20
8
5
-
9
2
thuis uit
85 punten 92
13 fouten 15
11 steals 10
28 rebounds 37
20 assists 23

Tijdens de eerste serieuze test van de oefencampagne 2021-2022 heeft het nieuwe Donar tegen Bakken Bears een goede indruk achtergelaten.

De ontmoeting in Aarhus, waarvoor Willem Brandwijk helaas moest afzeggen (ziek), kende een hoge intensiteit. De door coaches Matthew Otten en Jan Stalman gewenste goede verdedigende acties, gevolgd door snelle transities, kwamen af en toe behoorlijk uit de verf.
Ook onder de borden deed Donar het goed. Met 37 om 28 rebounds en een sterke Lotanna Nwogbo kwamen de Groningers inside niets te kort. Austin Luke strooide weer met mooie passes (8 ast) en Jarred Ogungbemi-Jackson, die dit seizoen het spel verdeelt bij de Bears, werd door o.a. Henry Caruso goed in bedwang gehouden. Het algehele spelbeeld zag er prima uit. In deze fase van de voorbereiding gaat er natuurlijk genoeg mis, maar er zijn nog meerdere weken te gaan voordat het er echt om gaat.

Topscorers waren Amanze Egekeze met 21 en Lotanna Nwogbo met 20 punten. Toprebounder was Marquis Addison met 8 stuks.

De volgende oefenwedstrijd zal zijn op zondagmiddag 16:00 uur in MartiniPlaza, wanneer Telenet Antwerp Giants op bezoek komt.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS