Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 19 24 26 21
Uit 12 17 25 18
9
0
-
7
2
thuis uit
90 punten 72
20 fouten 15
7 steals 6
41 rebounds 30
20 assists 13

In de tweede ontmoeting tegen de Britse Leicester Riders liet Donar zien gegroeid te zijn ten opzichte van twee dagen geleden. Donar speelde over de hele wedstrijd gezien een heel behoorlijke partij en liet de Riders geen moment gevaarlijk worden.

Het was een pittige en soms emotionele wedstrijd en wat dat betreft zeker een goede voorbereiding op wanneer het straks “voor het echie” gaat. Mark Roorda ontbrak wegens andere verplichtingen, maar verder was de thuisploeg compleet.

Ondanks het gebrek aan spanning viel er genoeg te zien en te genieten. Vooral Lotanna Nwogbo deed weer van zich spreken door zijn dominante aanwezigheid onder de borden, met als hoogtepunt een heerlijke alley-oop op aangeven van wie anders dan Austin Luke, die weer met assists strooide (8).

Ondanks een dipje in het derde kwart, waarin veel slordigheden bovendreven en meer emotie dan mooi spel zat (technische fout voor de bank van Leicester, onsportieve fout en een mini-opstootje), kon Donar terugkijken op een geslaagde middag voor behoorlijk gevulde tribunes, met dank aan de Engelse opponent voor deze mooie oefengelegenheid.

De volgende oefenwedstrijd zal zijn in Zwolle op zondag 19 september. Kaarten voor die wedstrijd bestelt u via de SV Donar.

Donar TV sprak de hoofdrolspelers! Statistieken vindt u hieronder.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS