Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 19 24 33 20
Uit 19 9 17 15
9
6
-
6
0
thuis uit
96 punten 60
19 fouten 25
9 steals 3
38 rebounds 25
26 assists 10

Na een stroeve start kwam Donar gaandeweg steeds meer in z’n element, met een 96-60 eindstand als resultaat. Donar moest het stellen zonder Thomas Koenis (ziek) en Henry Caruso (blessure).

In het eerste kwart liep de aanval niet goed, waardoor er slechte schoten moesten worden genomen, Defensief liet Donar ook wat steekjes vallen, zodat Apollo Amsterdam, dat toch als een van de laagvliegers wordt gezien, kon bijblijven. In het tweede kwart ging het nog niet direct van een leien dakje, maar enkele goede momenten vormden het vonkje dat het publiek nodig had om zich te laten horen en dat was voldoende voor een 12-0 tussensprintje, goed voor een 43-28 ruststand.

Daarna was het verzet gebroken en kon Donar onder aanvoering van Donte Ingram, die veel succes had met zijn drives en fast breaks (23p, 10rb), het verschil flink uitbouwen met mooie scores. Het slotbedrijf was voor de jonge Donar-spelers, die het karwei keurig afmaakten. Alle spelers kwamen op het scorebord en met 26 assists op 33 field goals kon de ploeg zeker tevreden zijn.

De statistieken kunt u hier bekijken.

Aanstaande dinsdag, woensdag en vrijdag wordt in MartiniPlaza de FEC bubbel gespeeld. Wanneer u nog geen kaarten heeft kunt u die hier bestellen.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS