Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 22 14 30 14
Uit 12 17 15 9
8
0
-
5
3
thuis uit
80 punten 53
16 fouten 16
10 steals 3
48 rebounds 34
17 assists 14

In een met 2270 toeschouwers redelijk gevuld MartiniPlaza won Donar de halve finale wedstrijd tegen Swans Gmunden.

Er moest gewonnen worden om de finale te halen en Donar liet er geen twijfel over bestaan dat ze de wedstrijd wilden winnen. Vanaf het begin werd de tegenstander verdedigend onder druk gezet. In het tweede kwart wist Gmunden nog aan te haken door wat minder gelukkige aanvallen van Donar kant. Uiteindelijk lukte het Donar de druk weer op te voeren en ging met een ruststand van 29-36 aan de thee.

In het derde kwart begon de ploeg te draaien en zette Lotanna Nwogbo met een paar mooie acties het publiek in vuur en vlam. De voorsprong werd verder uitgebouwd met een paar snoeiharde dunks en verre driepunters en door hard te blijven verdedigen werd de ploeg uit Gmunden stukje bij beetje vakkundig gesloopt. Uiteindelijk kwam de overwinning in het vierde kwart geen moment in gevaar en kon het publiek een klein feestje vieren. De voorbereiding op de finale van vrijdagavond tegen Benfica kan beginnen.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS