Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 16 16 29 24
Uit 18 19 14 16
8
5
-
6
7
thuis uit
85 punten 67
16 fouten 14
7 steals 2
37 rebounds 45
19 assists 17

In een wedstrijd met twee gezichten, delft Donar in de tweede helft het onderspit.

Donar begint goed aan de wedstrijd. Er wordt strak verdedigd en de ploegen blijven redelijk in evenwicht. Er wordt een lichte voorsprong genomen, maar de Lions komen vlak voor het eind van het eerste kwart bijna langszij. Het tweede kwart weet Donar langzaamaan de voorsprong een klein beetje uit te bouwen. Vooral door een sterk spelende Amanze Egekeze. De Lions blijven echter in het spoor van Donar en de ruststand is 32-37.

Na de rust gaan de Lions  als een speer. Donar wordt volledig omver geblazen. De Lions scoren ontzettend makkelijk en Donar moet voor elk punt hard werken. De vijf punten voorsprong verdwijnt als sneeuw voor de zon en wordt omgezet in een voorsprong van tien punten aan het eind van het derde kwart. De Lions gaan door waar ze in het derde kwart mee begonnen zijn, makkelijke scores maken. Ook Donar heeft een periode waarin het scoren beter gaat, maar het verschil is gemaakt.

Het lukt Donar niet om de winning streak van de London Lions te doorbreken. De eindstand wordt uiteindelijk 85-67.

De live statistieken vindt u hier.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS