Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 24 20 22 18
Uit 11 25 13 12
8
4
-
6
1
thuis uit
84 punten 61
16 fouten 15
12 steals 8
30 rebounds 37
17 assists 15

Donar speelde een moeizame wedstrijd en kan alleen het tweede kwart winnend afsluiten. De tweede plaats in de poule is niet meer haalbaar.

Donar begint weer moeizaam aan de wedstrijd. Zoals tot nu toe vaak lijkt er een deksel op de basket te liggen. Als snel staat er 9-0 op het scorebord en moet er een time-out genomen worden. De eerste score valt wel, maar Medi weet als snel door te drukken naar 14-3. Lotanna Nwogbo doet weer mee, maar kan nog niet een grote stempel op de wedstrijd drukken. Wel weet hij met een dunk en een mooie assist op  Henry Caruso, de stand op 20-7 te brengen. Het einde van het eerste kwart wordt bereikt met de stand van 24-11 in het voordeel van Medi Bayreuth.

Het tweede kwart komt Donar beter in de wedstrijd. Er zitten nog steeds slordigheden in het spel, maar ook Medi speelt dit kwart niet z’n beste basketbal. Donar weet bij rust de schade tot 8 punten te beperken. Ruststand is 44-36.

Helaas gaat het in het derde en vierde kwart weer net als in het eerste kwart. Een feller Medi Bayreuth, dat ook weer makkelijker scoort. Af en toe weet Donar er wel mooie aanvallen uit te persen, maar Medi blijft aan de juiste kant van de score staan. Het derde kwart werd afgesloten met een stand van 66-49. Doordat Medi feller verdedigt dwingt het Donar tot moeilijke aanvallen. De gastheren weten de basket makkelijker te vinden. Een paar minuten voor tijd mogen de jongelingen Kjeld, Sheyi en Mark de vloer op. Medi kan de wedstrijd verder makkelijk uitspelen. Eindstand 84-61.

Topscorers in de wedstrijd werden Henry Caruso en Marquis Addison met elk 13 punten. Henri Caruso wist ook nog 9 rebounds van de borden te plukken.

Volgende week volgt de laatste Europese wedstrijd van dit seizoen. Thuis tegen Kapfenberg Bulls. Dan kan Donar voor eigen publiek nog een mooi Europees afscheid aan de fans geven.

De livestats van de wedstrijd kunt u hier vinden.

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS