Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 18 15 20 28
Uit 24 22 25 16
8
1
-
8
7
thuis uit
81 punten 87
16 fouten 18
5 steals 4
36 rebounds 50
19 assists 23

Het duurt even voor de wedstrijd op gang komt. Beide ploegen komen pas na een paar minuten aan scoren toe. Bij Donar doen Donte Thomas en Jimmy Gavin mee, maar beginnen niet in de basis. Thomas Koenis blijft uiteindelijk de hele wedstrijd aan de kant.

Donar speelt een wisselende wedstrijd. Lang blijft Yoast United in het spoor van Donar. In het derde kwart lijkt het even dat Donar de genadeklap kan uitdelen, maar Yoast weet toch de schade beperkt te houden. In het vierde kwart vallen de ballen bij Yoast weer wat makkelijker en even lijkt het spannend te worden. Maar Donar sleept uiteindelijk toch nog vrij makkelijk de overwinning over de streep.

Het was duidelijk te zien dat Yoast al een wedstrijd gespeeld had deze week. Bij Donar was het toch nog wat onwennig. Er waren in het begin iets te veel slordigheden, maar die werden weer afgewisseld moet goed momenten. Amanze Egekeze was in elk geval met een goed gevoel uit de interlandbreak teruggekomen en scoorde er bij tijden lekker op los. Ook Lotanna Nwogbo was aardig op dreef met meerdere dunks. Henry Caruso sleurde er weer aardig op los en wist belangrijke scores binnen te halen.

Uiteindelijk is het de brede bank van Donar dat doorslaggevend is. De bank van Donar scoort 32 punten, de bank van Yoast slechts 9 punten.

Topscorers bij Donar:

Amanze Egekeze 21 punten

Henry Caruso 16 punten

Jimmy Gavin 15 punten

Eindstand: 81-87

De statistieken van de wedstrijd vindt u hier.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS