Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 16 15 14 12
Uit 32 29 19 23
5
7
-
1
0
3
thuis uit
57 punten 103
fouten
steals
rebounds

De bekerwedstrijd tussen Cobra Nova uit Voorburg en Donar kon gelukkig toch doorgang vinden. De tip-off was om 14:00 uur en gelukkig was er voor de fans van beide ploegen een live-stream geregeld. Helaas was de eerste helft moeilijk te volgen door haperende beelden, maar de tweede helft was er goed beeld.  De rust werd bereikt met een stand van 31-61. Cobra Nova deed lekker mee en probeerde het Donar zo moeilijk mogelijk te maken.

De tweede helft begon met een Donar dat het vizier duidelijk niet op scherp had staan. Na een time-out van Donar volgden een paar goede afstandsschoten, maar ook Cobra Nova wist het netje enkele malen van afstand te raken. Waar de scores in het eerste en tweede kwart van Donar ongeveer het dubbele van dat van Cobra Nova waren, was het derde kwart gelijkwaardiger met 14-19. In het vierde kwart werd dit uiteindelijk toch weer groter. Ook door de goede inbreng van de jonge garde, die in deze wedstrijd aardig wat minuten kon maken.

De eindstand werd bereikt bij 57-103

Scores:

Adetunji: 15

Ingram: 15

Egekeze: 15

Caruso: 12

Nwogbo: 11

Addison: 8

Thomas: 8

Gavin: 7

Zuidema: 6

Brandwijk: 3

Williams: 3

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS