Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 27 17 20 22
Uit 17 17 12 15
8
6
-
6
1
thuis uit
86 punten 61
19 fouten 23
8 steals 7
38 rebounds 34
15 assists 13

In een wedstrijd waar de livestream dusdanig haperde dat van een avondje basketbal kijken geen sprake was, bleek Donar slechte zaken te doen in Mechelen. Zonder de geblesserde Henry Caruso moest Donar afreizen naar Mechelen. Wellicht zat de lange busreis nog in de benen, want vanaf het begin namen de Kangoeroes een voorsprong, om die niet meer uit handen te geven. Alleen het tweede kwart wist Donar gelijk op te gaan met de Mechelse ploeg, de andere drie kwarten werden verloren, resulterend in een afgetekende nederlaag.

Topscorers bij Donar:

Addison met 14 punten en Ingram met 13 punten.

Komende zaterdag kan de ploeg sportief revanche op zichzelf nemen in een vol MartiniPlaza.

De livestats van de wedstrijd kunt u hier zien.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS