Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 13 7 20 22
Uit 33 27 22 17
6
2
-
9
9
thuis uit
62 punten 99
21 fouten 19
7 steals 7
27 rebounds 45
13 assists 25

Mét Henry Caruso en zonder Lotanna Nwogbo trad een tot het uiterste getergd Donar aan tegen Aris Leeuwarden in Kalverdijkje. Donar ging als een raket van start en liet er geen enkele twijfel over bestaan wat de bedoeling van vandaag was. In no time stond er een enorm verschil op het bord. De defensie was zeer scherp, de gevaarlijkste mannen van Aris werden keurig in bedwang gehouden en aan de andere kant stond het kanon goed gericht. In het eerste kwart bijvoorbeeld schoot Donar 8 op 10 driepunters, een groot verschil met afgelopen dinsdag. Marquis Addison maakte zowat de hele productie in de eerste minuten en Caruso had duidelijk geen enkele last meer van zijn blessure. In het tweede kwart deed de ploeg nog eens 20 punten bij het al bestaande verschil van 20 en daarmee kon de wedstrijd als gespeeld worden beschouwd.

Na de rust bleek die gedachte helemaal te kloppen. Aris probeerde van alles maar kon geen vuist maken, terwijl de energie bij de gasten een tandje lager lag. Er viel echter voor de toeschouwers – ook via Ziggo Sport – genoeg te genieten. Alleen al de gi-gan-tische dunk van Donte Ingram was de moeite waard om voor naar de hal te komen, maar ook later viel er voldoende te genieten. De eindstand 62-99 was voor de statistieken. Zaterdag aanstaande gaat het circus verder in MartiniPlaza. Be there!

Over statistieken gesproken…

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS