Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 22 22 26 32
Uit 22 18 24 24
1
0
2
-
8
8
thuis uit
102 punten 88
16 fouten 21
9 steals 7
33 rebounds 27
30 assists 17

In een gezapige wedstrijd weet Donar met gemak de volgende ronde te bereiken. Antwerp Giants moet een 34 punten achterstand wegwerken, om nog kans te maken op de volgende ronde. De Antwerpenaren gaan beter van start dan Donar, maar kunnen geen groot gat slaan. Het eerste kwart eindigt in 22-22.

Het tweede kwart weet Donar erg moeilijk de basket te vinden, waardoor de Giants voor het eerst een wat groter gat kan slaan. Maar ook nu komt Donar terug. Donte Ingram doet wat hij zaterdag ook deed, makkelijk scoren en hij zorgt er voor dat de Giants niet weg kunnen lopen. De Giants gaan de rust in met een kleine voorsprong van 44-40.

In het derde kwart begint Donar scherper aan de wedstrijd, de scores vallen ook meer van afstand, maar de Giants blijven steeds aan de voor hen goede kant van de score. Maar in dit kwart is het vooral Jimmy Gavin die Donar steeds terugbrengt in de wedstrijd. Het kwart eindigt op 70-64.

In het vierde kwart lukt het de Giants om een groter gat te slaan.. Echter, het gaat ze niet lukken om in de laatste 10 minuten het verschil groot genoeg te maken om naar de volgende ronde te gaan. Daarvoor blijft Donar te makkelijk in het spoor. Sheyi Adetunji en Kjeld Zuidema mogen hun minuten maken en de wedstrijd eindigt in 102-88. Woensdag is de volgende wedstrijd om 20:00 uur in Martiniplaza.

De live statistieken kunt u hier inzien.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS